Δημοτική ομάδα ΑΚΕΛ στο Δήμο Αμμοχώστου – Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην αντικατοχική εκδήλωση του Σαββάτου

Κάλεσμα στους Βαρωσιώτες, αλλά και προς ολόκληρο τον κυπριακό λαό για μαζική συμμετοχή στην αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021, στις 8:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, απευθύνει η Δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ στο Δήμο Αμμοχώστου.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΑναλυτικά:

Οι μέρες που περνά ο τόπος μας, και ιδιαίτερα η Αμμόχωστος, είναι ίσως οι πιο κρίσιμες. Είμαστε μέρος της θλίψης, της απογοήτευσης και του θυμού που νοιώθουν οι Βαρωσιώτες από το γεγονός ότι η σημερινή ηγεσία του τόπου η οποία έχει την ευθύνη για τη διαχείριση του πολιτικού μας ζητήματος, απέτυχε να αποτρέψει νέα τετελεσμένα στην Αμμόχωστο από πλευράς της κατοχικής δύναμης.

Δυστυχώς, το τραγικό αποτέλεσμα αυτής της διαχείρισης και της απραξίας κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είναι να βλέπουμε σήμερα την πόλη μας να χάνεται και τα όνειρά μας να σβήνουν. Παρά ταύτα, πρέπει όλοι να βρούμε τη δύναμη, την ελπίδα και την αγωνιστικότητα για να συνεχίσουμε τον αγώνα που θα μας οδηγήσει το συντομότερο δυνατόν στην επιστροφή στην πόλη μας μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και ειρήνης. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Είναι γεγονός ότι ο Δήμος Αμμοχώστου απηύθυνε από τον περασμένο Μάρτιο πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όπως άλλωστε πράττει κάθε χρόνο, για να είναι ομιλητής στην αντικατοχική μας εκδήλωση. Σεβόμενοι τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Δήμος Αμμοχώστου δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά. Εξάλλου είναι ο άμεσα υπεύθυνος για τη διαχείριση του Κυπριακού και κατ’ επέκταση του θέματος της Αμμοχώστου, και ως εκ τούτου θα έχει την ευκαιρία δια ζώσης να αφουγκραστεί τις ανησυχίες, την πίκρα και τον θυμό των Αμμοχωστιανών.

Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ στον Δήμο Αμμοχώστου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους Βαρωσιώτες, αλλά και προς ολόκληρο τον κυπριακό λαό για μαζική συμμετοχή στην αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021, στις 8:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια

Για να βροντοφωνάξουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ με την κατοχή.

Για να παλέψουμε για την επιστροφή στην πόλη μας και την επανένωση της πατρίδας μας.

Για να απαιτήσουμε να αναληφθούν πρωτοβουλίες με στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.