Διορίστηκε ερευνών λειτουργός αναφορικά με περιστατικό σε γυμνάσιο της επ. Λευκωσίας

Ερευνών λειτουργός έχει διοριστεί από τη Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) αναφορικά με περιστατικό σε γυμνάσιο της επαρχίας Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωση του αναφορικά με το περιστατικό σε γυμνάσιο της επαρχίας Λευκωσίας με θύμα μαθήτρια και εμπλεκόμενους μαθητές και εξωσχολικό πρόσωπο, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας επισημαίνει ότι σύμφωνα με πληροφόρηση από την Αστυνομία εξετάζεται υπόθεση άσεμνης επίθεσης.

«Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις την εξέταση της καταγγελίας έχει αναλάβει η Αστυνομία, η οποία και έχει αρμοδιότητα για να αποφανθεί σχετικά», προσθέτει.

Από την πλευρά του ΥΠΠΑΝ γνωστοποιείται ότι στο επίπεδο του σχολείου έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ενώ έχει διοριστεί από τη Διεύθυνση του Υπουργείου και ερευνών λειτουργός.

«Ασχέτως της τελικής αξιολόγησης της καταγγελίας, το Υπουργείο θεωρεί τέτοια περιστατικά ως πολύ σοβαρές υποθέσεις και για τον λόγο αυτό θα διενεργηθεί έρευνα σχετικά με όλες τις πτυχές. Σημειώνεται ότι έχει προσφερθεί από το Υπουργείο στη μαθήτρια που δέχτηκε την επίθεση, η δυνατότητα ψυχολογικής στήριξης», καταλήγει το Υπουργείο, στην ανακοίνωση του.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.