ΔΗΠΑ – Συνεργασία: «Κλείδωσε» και επίσημα του Ν. Χριστοδουλίδη

Πολιτικό Συμβούλιο της ΔΗΠΑ-Συνεργασία για την επιλογή υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές.

Την στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μαρίνος Κλεάνθους μετά το πέρας του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Όπως δήλωσε, το Πολιτικό Συμβούλιο της ΔΗΠΑ–Συνεργασίας ενέκρινε σήμερα την ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Γραφείου για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη στις προεδρικές εκλογές. Συγκεκριμένα, ανέφερε, στην ψηφοφορία, υπέρ της στήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη τοποθετήθηκαν εκατό σαράντα εννιά (149) παρόντες, κατά τέσσερις (4) παρόντες, ενώ εφτά (7) τήρησαν αποχή.

Ο κ. Κλεάνθους πρόσθεσε ότι αποφασιστικής σημασίας υπήρξε το γεγονός ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης αγκάλιασε τη θέση της ΔΗΠΑ-Συνεργασία υπέρ των κυβερνήσεων ευρύτερης αποδοχής με υπερκομματικά χαρακτηριστικά και αντιπροσωπευτική σύνθεση της κοινωνίας, καθώς επίσης η εκδήλωση της πρόθεσής του να ενσωματώσει στο κυβερνητικό του πρόγραμμα προτάσεις που η ΔΗΠΑ-Συνεργασία υπέβαλε και η συναντίληψη που υπήρξε σε καίριας σημασίας θέματα.

«Από σήμερα, η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα εργάζεται δημιουργικά και συντεταγμένα, για να σταλεί το μήνυμα της ανανέωσης της πολιτικής μας ζωής και της εκλογής του Νίκου Χριστοδουλίδη στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.