Δίπλα στις δυνάμεις της αλλαγής και της αναγέννησης της πατρίδας μας ο Μάριος Ηλιάδης

Το ζητούμενο για τον ίδιο ήταν να οδηγηθούμε σε μια κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, αλλά αυτή η προσπάθεια δεν πέτυχε γι’ αυτό και έκρινε ότι πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την προεδρία της δημοκρατίας, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Μάριος Ηλιάδης.

Τόνισε ότι για τον ίδιο πρωταρχικό θέμα είναι η επίλυση του Κυπριακού και εξέφρασε την ευχή όποιος πρόεδρος εκλεγεί να προχωρήσει στη σύσταση κυβέρνησης ευρείας αποδοχής

Τόνισε ότι ο ίδιος στέκεται δίπλα στις δυνάμεις της αλλαγής και της αναγέννησης της πατρίδας μας και κάλεσε τους πολίτες ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα να το έχουν αυτό υπόψη.

Ο κος Ηλιάδης επισήμανε ότι ο ίδιος θα τοποθετηθεί δημόσια στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον ποιο θα επιλέξει να ψηφίσει.

Τονίζοντας ότι το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το Κυπριακό, σημείωσε ότι ο νέος Πρόεδρος πρέπει να είναι ένα έντιμο, αδιάφθορο και προοδευτικό πρόσωπο, προσηλωμένο στο αίτημα της κοινωνίας για αλλαγή, με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες και ευαισθησίες, με εμπειρίες και ικανότητες χειρισμού του κυπριακού προβλήματος και με ξεκάθαρο προσανατολισμό ως προς την επιδιωκόμενη λύση της ΔΔΟ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy