Με διπλές προπονήσεις επί καθημερινής βάσης συνεχίζεται η προετοιμάσια της Νέας Σαλαμίνας στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Η βαρωσιώτικη ομάδα «κτίζεται» για τη νέα σεζόν με στόχο να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα ακολουθήσει τη δική του περσινή πετυχημένη συνταγή ώστε να παρουσιάσει και πάλι ένα οργανωμένο και ποιοτικό σύνολο. Οι ποδοσφαιριστές πλέον μπαίνουν στα βαθιά με τις διπλές προπονήσεις και μέχρι στιγμής κυλούν όλα ομαλά στη Βουλγαρία.

Χθες η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε και επίσημα τα τρία από τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει στη Βουλγαρία, με το πρώτο να είναι αύριο στις 18:00 με αντίπαλο την ΕΝΠ. Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο επίσης στις 18:00 με αντίπαλο την ισραηλινή (ομάδα β’ κατηγορίας) Χάποελ Ραμάντ Γκαν, ενώ στις 30 Ιουλίου (18:00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την Ξάνθη.

Η τέταρτη φιλική συνάντηση θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου, αλλά δεν ανακοινώθηκε ο αντίπαλος, κάτι που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Στο μεταξύ συνεχίζεται η προσπάθεια για να ολοκληρωθεί και η ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης παρά το ότι προκύπτουν συζητήσεις με κάποιους υποψηφίους