Διπλό φονικό: Γείτονας βρέθηκε τετ α τετ με τον φερόμενο δράστη – «Εύχομαι να μην δει κανένας αυτά που είδα εγώ»

Τετ α τετ με τον φερόμενο δράστη του διπλού φονικού στους Εργάτες βρέθηκε γείτονας της οικογένειας, ο οποίος περιέγραψε στους ανακριτές όσα έχει δει. Ενώπιον Δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (11/02), ο 59χρονος.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες-Φονικό στους Εργάτες: Γλίτωσε την υστάτη ο δεύτερος γιος – Ήθελε να τους σκοτώσει όλους

Το σημείο που εντοπίστηκε ο φερόμενος δολοφόνος – Επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Διπλό φονικό – Εργάτες: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων

Όπως μεταδόθηκε στον Alpha, γείτονας της οικογένειας βρέθηκε τετ α τετ με τον φερόμενο δράστη και περιέγραψε στους ανακριτές  όσα έχει δει. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «άκουσα φωνές και πήγα. Ήταν η ώρα που κρατούσε τον δεύτερο του γιο. Αν δεν με έβλεπε θα τον σκότωνε. Είδεν με και βούρησε να φύγει. Εύχομαι να μην δει κανένας αυτά που είδα εγώ».

Την ίδια στιγμή, όπως μεταδόθηκε, ο φερόμενος δράστης σκότωσε με στιλέτο την 11χρονη ανιψιά του πριν από 45 χρόνια, όταν ο ίδιος ήταν στην ηλικία των 15 ετών.

Στο μεταξύ, ο 59χρονος πέρασε από ψυχιατρικές εξετάσεις και όπως συμπέραναν οι ειδικοί, έχει συναίσθηση της πραγματικότητας και ως εκ τούτου μπορεί να παρακαλουθήσει Δικαστική διαδικασία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δήλωσε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό.

Αύριο αναμένεται να διενεργηθεί και η νενομισένη νεκροτομή των δύο θυμάτων.

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.