Διπλό Φονικό: Τζιωνής: Μου πήρε τα μυαλά η κοκαΐνη – Ανατροπή και παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες

Αυτοψία στη σκηνή του διπλού φονικού στο Στρόβολο έγινε σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ανατροπή προέκυψε κατά την έναρξη της αντεξέτασης του Λοϊζου Τζιωνή στην υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου αφού εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξει στάση και να παραδεχθεί όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει πράγμα που τελικά έκανε.

Ο Τζιωνής απάντησε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν ως εκ τούτου με βάση τον ποινικό κώδικα η ποινή πλέον για τον Τζιωνή είναι μονόδρομος και προβλέπει ισόβια. Εντούτοις αυτό που αναμένεται να δούμε είναι εάν θα επιβληθούν δύο συντρέχοντα ισόβια ή διαδοχικά, όσα ήταν και τα θύματα του Τζιωνή.

Μετα και από αυτή την εξέλιξη η ποινή του Τζιωνή θα ανακοινωθεί σήμερα.

Tο Δικαστήριο διέκοψε για να μελετήσει την έκθεση των κοινωνικών υπηρεσιών και ακολούθως θα δώσει το λόγο στον Τζιωνή για την υπεράσπιση του.

Η κοκαΐνη μου πήρε το μυαλό

Ο Τζιωνής πήρε το λόγο επαρχίζοντας τη διαδικασία.

Στην απολογία του ο Τζιωνής ζήτησε συγγνώμη από την κ. Ελένη την αδελφή του θύματος, τον Κωνσταντίνο (γιο της οικογένειας) και την οικογένεια μου. Συγγνώμη σε όλους.

«Ζητώ συγγνώμη από τη Σάρα τον Λευτέρη και τον Μάριο. Δεν άξιζαν να είναι εδώ. Με την κοκαΐνη χάνεις το μυαλό. Λειτουργείς ανεξέλεγκτα. Μου πήρε τα μυαλά η κοκαΐνη. Δεν ήθελα να με ακολουθεί κάποιος και να τους απειλήσω για να με ακολουθήσουν. Να κάνουν πράξεις που δεν ήταν σωστές. Ειδικά στον Μάριο που του είπα να έρθει μαζί μου. Συγγνώμη και στους παππούδες μου. Ελπίζω τώρα που θα βρίσκομαι στη φυλακή να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Μετά την παραδοχή και την απολογία του Τζιωνή,  το Δικαστήριο διέκοψε εκ νέου για να επανέλθει στις 13:00 για να ανακοινώσει την ποινή.

 

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News