«ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ανέκοψαν την επανεκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου»

Οι ευθύνες για την οικονομική καταστροφή του τόπου βαραίνουν κατά την ίδια αναλογία την προηγούμενη και την παρούσα διακυβέρνηση, δήλωσε ο Βουλευτής Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος αναφερόμενος στο Κυπριακό είπε ότι ο στόχος της Τουρκίας, τον οποίο πρέπει να έχουμε υπόψη είναι ένα αμιγές τουρκικό κράτος στο βορρά και ένα προτεκτοράτο στο νότο.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei“Σε αυτή τη βιβλική καταστροφή υπάρχει ισοψηφία” της παρούσας με την προηγούμενη Κυβέρνηση, ανέφερε, προσθέτοντας ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση έκλεισε τη Eurocypria και η παρούσα τη Cyprus Airways. Υπενθύμισε το 1,8 δις που δόθηκε στη Λαϊκή Τράπεζα και την έκρηξη στο Μαρί, το κούρεμα των ομολόγων που δεν αποδεχόμασταν, όπως ανέφερε, να ακούσουμε τον Αθανάσιο Ορφανίδη. Έκανε λόγο για το “έγκλημα των αξιογράφων” και ανέφερε πως ο ΕΛΑ επί Πανίκου Δημητριάδη, που τοποθέτησε τη Λαϊκή Τράπεζα στον αναπνευστήρα για τις εκλογές έφθασε τα 9,5 δις και “αντί να του στείλουμε τον Εισαγγελέα, του στείλαμε αποζημίωση στο Λονδίνο” επειδή, όπως είπε, ήμασταν αναξιόπιστοι.

Είπε ακόμα πως η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε ως Υπουργούς Οικονομικών τρεις από τους καλύτερους τραπεζίτες Χαρίλαο Σταυράκη, Βάσο Σιαρλή, Κίκη Καζαμία, προσθέτοντας ότι ο πρώτος, χωρίς ντροπή, έγραψε στο βιβλίο του ότι πήρε τους Moody`s να μην ανακοινώσουν αξιολόγηση επειδή έρχονταν εκλογές. Ακολούθως ανέλαβε ο ηγέτης που ήθελε η κρίση και υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται ο Νίκος Αναστάσιαδης να υπογράψει μνημόνιο για κούρεμα.

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συνεργάζεστε και τη μέρα και τη νύχτα και χρηματοδοτείστε από τον ίδιο σπόνσορα, τη Focus”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι η συνεργασία άρχισε για να ανακοπεί η επανεκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου στην προεδρία του κράτους.
ΚΥΠΕ

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.