Εικόνα Αρχείου

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος παρά το γεγονός ότι κρίνει πως ο χρόνος που απομένει μέχρι την αυτοδιάλυση της Βουλής είναι περιορισμένος, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να προωθήσει στο νομοσχέδιο για την κατοχή σκύλων στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση στην παρούσα θητεία ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αδάμος Αδάμου, υποδεικνύοντας πως αν αυτό δεν καταστεί εφικτό τότε θα έχει τουλάχιστον αρχίσει η συζήτηση του θέματος.

Αναφερόμενος στις εκκρεμότητες της Επιτροπής Περιβάλλοντος, ο Αδάμος Αδάμου, σημείωσε ότι η Επιτροπή ενημερώθηκε από την εκτελεστική εξουσία ότι τη Δευτέρα θα είναι ενώπιον της το αναθεωρημένο νομοσχέδιο.

“Δεν υπάρχει χρόνος, άλλα θα καταβληθεί προσπάθεια να οδηγηθεί στην Ολομέλεια την 14 Απριλίου” ανέφερε ο κ. Αδάμου, παρατηρώντας ότι δικαιώνεται ο Βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, όταν αναφέρεται σε καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων.

Αφορά και ενδιαφέρει πολλούς πολίτες, συνέχισε ο κ. Αδάμου, προσθέτοντας ότι φαίνεται δύσκολο να προλάβει η Επιτροπή να το συζητήσει και να περάσει από την Ολομέλεια.

Ο Βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης ανέφερε ότι δεν υπάρχει χρόνος το νομοσχέδιο να έρθει στη Βουλή και να συζητηθεί.

Δεν μπορεί μέσα από διαδικασία εξπρές να ψηφιστεί είπε, αναφέροντας πως το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί σε νόμο με τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Να κατατεθεί και να τεθεί προς συζήτηση για να αξιοποιηθεί ο προεκλογικός χρόνος για συζήτηση μεταξύ των ενδιαφερομένων, πρόσθεσε.