ΔΗΣΥ: 155 μέλη του ΠΓ αποφασίζουν για τον δεύτερο γύρο

Το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ συνέρχεται στις 6 το απόγευμα για να πάρει αποφάσεις για τον τρόπο που θα συμπεριφερθεί το κόμμα στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Σύκας τόνισε ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν πολιτικά από τα 155 μέλη του σώματος.

Ερωτηθείς εάν επηρεάζει η στάση του προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες επιμένει ότι ο ΔΗΣΥ θα πρέπει να στηρίξει Νίκο Χριστοδουλίδη, ο κος Σύκας είπε ότι ο Συναγερμός δεν ποδηγετείται από κανέναν και ότι έχει καταστατικό οι πρόνοιες του οποίου τηρούνται ευλαβικά. Στις αποφάσεις του ΠΓ είμαστε όλοι ίσοι και ισότιμοι, έστω και αν έχει άλλη άποψη, τόνισε. Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος δεν προσπαθεί αλλά και να προσπαθεί δεν μπορεί να επιβάλει την άποψη του. Θα αποφασίσουν, τόνισε, τα μέλη του πολιτικού γραφείου που αριθμεί στα 155 μέλη.

Ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει την δική του άποψη, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχουν διάφορες τάσεις, μέσα στο κόμμα. Ωστόσο, είπε, ο κόσμος είναι που θα ψηφίσει στην κάλπη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy