ΔΗΣΥ: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του κόμματος ο Μάριος Πελεκάνος (Βίντεο)

Την υποψηφιότητα του για την Αντιπροεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού ανακοίνωσε, ο Μάριος Πελεκάνος.

Αυτούσια η ανάρτηση του Μάριου Πελεκάνου:

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Φίλες και φίλοι,

Η 11η Μαρτίου με την εκλογή στην Προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού της Αννίτας Δημητρίου, σηματοδοτεί τη νέα σελίδα στην ιστορία της παράταξης.

Μία σελίδα την οποία επιβάλλεται να γράψουμε με ενότητα και αίσθημα ευθύνης, έχοντας ως στόχο τη συνέχιση της πρωταγωνιστικής πορείας που κατέγραψε ο Δημοκρατικός Συναγερμός από την ίδρυσή του, συμβάλλοντας διαχρονικά στην πρόοδο και την ευημερία των πολιτών και της πατρίδας μας.

Αυτή την πορεία υψηλής προσφοράς της παράταξης στον τόπο καλούμαστε, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, εν μέσω μίας διαδικασίας ανανέωσης, να περιφρουρήσουμε και να ενισχύσουμε.

Με μόνο σκοπό να συμβάλω, με τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου, στη συλλογική αυτή προσπάθεια που έχει στόχο να δώσουμε νέα δυναμική στο κόμμα, θέτω ενώπιον σας την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Αντιπροέδρου.

Προτάσσοντας τις παρακαταθήκες του Γλαύκου Κληρίδη, τις αρχές και τις αξίες στις οποίες θεμελιώθηκε η περήφανη παράταξή μας, είμαι έτοιμος να εργαστώ σκληρά μαζί με όλους εσάς για την απαιτούμενη ανασυγκρότηση και ανανέωση.

Οι ακαδημαϊκές μου σπουδές, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκόμισα υπηρετώντας με αφοσίωση τον Δημοκρατικό Συναγερμό, από διάφορες θέσεις ξεκινώντας από τη ΝΕΔΗΣΥ και στη συνέχεια στην ΟΝΕ, ως μέλος στο εκτελεστικό και το πολιτικό γραφείο δίπλα από τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ως δημοτικός σύμβουλος και ως Πρόεδρος του ΚΟΑΓ, αλλά και στην επιτυχημένη διακυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη, ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αποτελούν τα ισχυρά εχέγγυα για να είμαι σε θέση να συμβάλω θετικά στην νέα εποχή της παράταξης.

Θέματα όπως είναι, για παράδειγμα, το Κυπριακό και το μεταναστευτικό, το πολύπλοκο της διαχείρισης της οικονομίας και η εφαρμογή του Σχεδίου “Κύπρος το Αύριο” μας επιβάλουν να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για να συνεισφέρουμε προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η μέχρι στιγμής ουσιαστική συμβολή του Δημοκρατικού Συναγερμού στη διαχείριση των προκλήσεων με τις οποίες βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπη η πατρίδα μας.

Συναγωνίστριες, Συναγωνιστές,

Ζητώ τη στήριξη σας καταθέτοντας μια δοκιμασμένη επιλογή, καταθέτοντας μια πρόταση ενότητας και ανανέωσης, με εχέγγυο την εμπειρία και τις γνώσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy