Σκότωσαν ζώα δηλητηριάζοντας τα στην Πάφο (video)

Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό κατέγραψε πολίτης στη Πάφο, ο οποίος επικοινωνώντας με τον ιστοτόπο pafospress,  έστειλε την πιο κάτω επιστολή, φωτογραφίες και βίντεο.
«Καλημέρα.
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω ότι σήμερα 27 Ιανουαρίου 2015 η ώρα 7 το πρωί στην Πάφο απέναντι απο την παλιά ΑΗΚ στο χώρο στάθμευσης,βρέθηκε σήμερα ενα πολυ φιλικό και αγαπητό σε όλη την γειτονιά σκυλάκι νεκρό απο δηλητηρίαση.. η ιδιοκτήτρια του σκύλου κάλεσε την αστυνομία όπου ήρθε άμεσα και πήρε κατάθεση ομως οταν καλέσανε το δήμο Πάφου για να έρθουν να πάρουν το σκυλί καθώς επίσης και ενα νεκρό γατάκι που βρήκαμε εμείς οι γείτονες λίγα μέτρα μακριά πάλι θανατομένο απο δηλητηρίαση ,οι άνθρωποι που εργάζονται στο δήμο σιχενόντουσαν να αγγίξουν τα νεκρά αθώα ζώα γιαφτό καλέσαν το ντίγκερ αφήνοντας να φανεί πως είναι σαν άψυχα σκουπίδια..
Εχω να αναφέρω επίσης οτι η αστυνομία κάλεσε πρώτα την κτηνιατρική υπηρεσία η οποία μας είπαν ότι είναι δουλειά της προστασίας ζωών και όταν αναφέρθηκε το περιστατικό στην προστασία η απάντηση τους ήταν ότι δεν είναι δική τους δουλειά.. στέλνω επίσης φωτογραφικό υλικό και ενα βίντεο . Ευχαριστώ»
12345
pafospress
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy