Δωρεά Τροφίμων από Laiko Cosmos σε κοινωνικά παντοπωλεία


Μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς πανδημίας και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες μέρες που διανύει ολόκληρη η ανθρωπότητα και η Κυπριακή κοινωνία, η εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχωρεί στην δωρεά τροφίμων αξίας 20.000 ευρώ σε κοινωνικά παντοπωλεία και άλλα ευαγή ιδρύματα σε ολόκληρη την Κύπρο.

Την περίοδο αυτή, η συγκεκριμένη κίνηση είναι ζωτικής σημασίας για μερίδα συνανθρώπων μας. Τα κοινωνικά παντοπωλεία στέκονται πλάι σε αυτούς προσφέροντας τους, σημαντικό αριθμό μερίδων φαγητού.

Μέλημα της εταιρείας αποτελεί η στήριξη όσων συνανθρώπων μας το έχουν ανάγκη. Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που περνούμε, κανένα σπίτι δεν πρέπει να μένει χωρίς φαγητό. Με αυτό τον τρόπο η Laiko Cosmos Trading Ltd, στέλνει το δικό της μήνυμα πως όλοι μπορούμε να συμβάλουμε και να στηρίξουμε την κυπριακή κοινωνία με μοναδικό σκοπό και στόχο να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η δύσκολη αυτή περίοδος.

Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας όπου έχουν ανάγκη και κάνουμε ό,τι μπορούμε για εμάς, την οικογένεια και τους γύρω μας.

 

 

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News