Δωρεάν εξέταση οστικής πυκνότητας από το συμπλήρωμα διατροφής Osteocare


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης, η εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης και το συμπλήρωμα διατροφής Osteocare από την Vitabiotics έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες του Mall of Cyprus να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξέταση οστικής πυκνότητας και να πληροφορηθούν την κατάσταση της υγείας των οστών τους.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜε στόχο πάντα την πρόληψη, εξειδικευμένη ομάδα αποτελούμενη από εκπαιδευμένο προσωπικό για μέτρηση οστικής πυκνότητας και διατροφολόγους, μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων, παρείχε, επιπρόσθετα από την μέτρηση, πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την οστεοπόρωση και τον ρόλο της διατροφής σε αυτή.

Prs Osteocare Event 2

Γυναίκες αλλά και άντρες, συμμετείχαν στις δωρεάν μετρήσεις, ενημερώθηκαν για την υγεία των οστών τους, έλαβαν διατροφικές συμβουλές και πληροφορίες καθώς και τη σύσταση να επισκεφθούν και να συζητήσουν με τον προσωπικό τους γιατρό τα αποτελέσματα της μέτρησής τους.

H Vitabiotics, η πρώτη σε προτίμηση εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής στη Βρετανία, φροντίζει την εξασφάλιση της επαρκούς πρόσληψης ασβεστίου από το σώμα, σε συνάρτηση πάντα με κατάλληλη διατροφή και άσκηση, μέσω της σειράς συμπληρωμάτων Osteocare. Τα Osteocare συνδυάζουν ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D και άλλα μέταλλα τα οποία συμβάλλουν τόσο στη διατήρηση της καλής υγείας των οστών και των δοντιών. Επιπρόσθετα ο συνδυασμός των συστατικών που εμπεριέχονται στο Osteocare, και ιδιαίτερα της βιταμίνης D, βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης του ασβεστίου από τον οργανισμό.  Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα κατάλληλα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες και είναι διαθέσιμα σε όλα τα φαρμακεία και online στο EvZeen.com

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.