Δώρο LEGO® DUPLO® με κάθε 2 νηπιακά γάλατα Almiron Pronutra 4, σε συσκευασία προσφοράς

Στοχεύοντας να στηρίξει τη φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου κατά την νηπιακή ηλικία, μέσω ισορροπημένης διατροφής αλλά και μέσα από το παιχνίδι, η Nutricia, στην Κύπρο, σχεδίασε μια ειδική συσκευασία προσφοράς του Almiron Pronutra 4, νηπιακό γάλα με δώρο τουβλάκια LEGO® DUPLO®, η οποία διατίθεται σε επιλεγμένες υπεραγορές.

H συσκευασία περιλαμβάνει 2 προϊόντα, Almiron Pronutra 4 νηπιακό γάλα, μαζί με ένα παιχνίδι LEGO® DUPLO®, σχεδιασμένο για παιδιά ηλικιών ενάμιση μέχρι τριών χρονών. Υπάρχουν διαθέσιμα 2 διαφορετικά παιχνίδια της σειράς.

Το Almiron Pronutra 4 νηπιακό γάλα, είναι διατροφικά προσαρμοσμένο για νήπια. Πρόκειται για συνδυασμό προσεκτικά επιλεγμένων θρεπτικών ουσιών, ο οποίος ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των παιδιών, για την ομαλή ανάπτυξη και στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος* . Περιέχει τα κατάλληλα επίπεδα πρωτεϊνών για την ηλικιακή αυτή ομάδα, έχει επαρκή επίπεδα σιδήρου**, ιωδίου, πρεβιοτικών ινών scGOS/lcFOS και βιταμίνης D τα οποία αποτελούν μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και στοχεύουν να εμπλουτίσουν με θρεπτικά συστατικά την ανάπτυξη σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Η συσκευασία προσφοράς του νηπιακού γάλακτος Almiron Pronutra 4, νηπιακό γάλα, διατίθεται σε επιλεγμένες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα προϊόντα Nutricia διατίθενται στην Κυπριακή αγορά από την εταιρεία Lifepharma (Z.A.M) Ltd, μέλος του Ομίλου MSJ.