Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Κόρνο

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην περιοχή Κόρνου, το οποίο είχε κλείσει στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, που σημειώθηκε γύρω στις 3.30 το απόγευμα, μεταξύ τεσσάρων αυτοκινήτων.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετευόταν αρχικά προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, ενώ λίγο αργότερα, διοχετευόταν στη μία λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου που είχε δοθεί στην κυκλοφορία.

Γύρω στις 5.30 το απόγευμα, δόθηκε στην κυκλοφορία και η δεύτερη λωρίδα του δρόμου, με την τροχαία κίνηση να συνεχίζει κανονικά.

Από την τροχαία σύγκρουση δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο, ωστόσο οδηγός ενός από τα οχήματα και επιβάτης δεύτερου οχήματος, μεταφέρθηκαν προληπτικά για ιατρικές εξετάσεις.

Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή της σύγκρουσης, πιστεύεται ότι οι καιρικές συνθήκες και ειδικότερα η χαλαζόπτωση που υπήρχε στην περιοχή και καθιστούσε ολισθηρό το οδόστρωμα, αποτέλεσαν έναν από τους παράγοντες πρόκλησης της σύγκρουσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Ο δρόμος εξακολουθεί να είναι ολισθηρός, λόγω του βρεγμένου οδοστρώματος. Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy