Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού-Παραμένει ακινητοποιημένο στα κιγκλιδώματα το ένα όχημα

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τη Χοιροκοιτία, που νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, είχε κλείσει προσωρινά λόγω τροχαίας σύγκρουσης.

Αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην τροχαία σύγκρουση είχε ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, που έκλεισε προσωρινά. Το αυτοκίνητο έχει πλέον μετακινηθεί και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Το δεύτερο όχημα που είχε εμπλακεί στην τροχαία σύγκρουση και ακινητοποιήθηκε ανάμεσα στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα, παραμένει ακινητοποιημένο στο σημείο, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει την κυκλοφορία. Για μετακίνησή του γίνονται ενέργειες από μέλη της Αστυνομίας.

Στην περιοχή της τροχαίας σύγκρουσης παρατηρείται αυξημένη τροχαία κινήση, με διερχόμενους επιβαίνοντες σε οχήματα να ελαττώνουν στο σημείο για να ελέγξουν τί συνέβη. Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.