Δρ.Νικολαΐδης: «Τρομακτικό να μην εμβολιάζεται ο κόσμος – Αναπτύσσονται ηλίθιες θεωρίες στο διαδίκτυο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απονέμει στον Δρα Κύπρο Νικολαΐδη τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Μακαρίου Γ΄, στο Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος.
Έλα στο Google News

Έκκληση ειδικά στις έγκυες να εμβολιαστούν απεύθυνε από τον ΑΣΤΡΑ ο διακεκριμένος Καθηγητής Εμβρυϊκής Ιατρικής Κύπρος Νικολαΐδης, ο οποίος τιμήθηκε χθες με την ύψιστη τιμή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε, επιβάλλεται οι έγκυες να εμβολιαστούν αφού αν νοσήσουν με κορωνοϊό υπάρχει η πιθανότητα μια γυναίκα ή το παιδί της να πεθάνουν. Ο κ. Νικολαίδης είπε ότι ο ίδιος θα έπαιρνε την άδεια ενός γυναικολόγου που δεν θα άφηνε μια έγκυο να εμβολιαστεί.

Χαρακτήρισε επίσης τρομακτικό ο κόσμος να μην εμβολιάζεται και έκανε λόγο για ηλίθιες θεωρίες που αναπτύσσονται στο διαδίκτυο. Ο δρ. Νικολαΐδης πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει το έργο του για την εκπαίδευση γιατρών σε όλο τον κόσμο και για την προώθηση της έρευνας στον τομέα της ιατρικής του εμβρύου.

Ο κ. Νικολαϊδης χαρακτήρισε την βράβευση του ως ένδειξη αγάπης και υποστήριξης στους γιατρούς όλου του κόσμου που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία των γυναικών και των νεογέννητων παιδιών, σε αυτούς που δεν συμβιβάζονται με την τραγική πραγματικότητα πως κάθε ένα λεπτό, μια γυναίκα κάπου στον κόσμο πεθαίνει ως αποτέλεσμα επιπλοκής της κύησης ή του τοκετού.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.