Δρ. Σοφοκλέους: «Άπειροι όσοι διαχειρίζονται το θέμα των εμβολιασμών – Να αφήσουν τις μυστικοπάθειες»

Όλα όσα είπε ο καθηγητής πυρηνικής ιατρικής, Σοφοκλής Σοφοκλέους

Derek Thompson, a personal support worker, is inoculated with the Pfizer/BioNTEch coronavirus disease (COVID-19) vaccine at The Michener Institute, in Toronto, Canada December 14, 2020. REUTERS/Carlos Osorio
Έλα στο Google News

Είναι τόσο άπειροι όσοι διαχειρίζονται το θέμα των εμβολιασμών σημείωσε ο καθηγητής πυρηνικής ιατρικής Σοφοκλής Σοφοκλέους, λέγοντας ότι η πρώτη φάση των εμβολιασμών δεν έχει ακόμα αρχίσει αλλά μέχρι στιγμής έχει γίνει μια προθέρμανση.

Διαβάστε επίσης:

ΑΚΕΛ για εμβολιασμούς: Η κυβέρνηση να ενημερώσει υπεύθυνα για την πραγματική κατάσταση

Κρίσιμος για την πορεία των εμβολιασμών ο Φεβρουάριος

Πύλη εμβολιασμού για τον Κορωνοϊό : Πως να κλείσετε ραντεβού – Όλα τα βήματα (εικόνες)

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΣΤΡΑ «Επικαιρότητα Αλλιώς» σημείωσε ότι οι υπεύθυνοι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν με διαφάνεια και να φαίνονται ποιοι έχουν εμβολιαστεί και πόσα εμβόλια έχουν γίνει. Υπέδειξε ότι πρέπει να αφήσουν τις μυστικοπάθειες και να δουλέψουν με διαφάνεια για να σταματήσει και η μουρμούρα από τον κόσμο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, υπάρχει φόβος και περιμένουν οι αρμόδιοι να τους πουν τι να κάνουν. Σημείωσε ότι οι σοβαρές χώρες όπως Γερμανία και Ισραήλ έχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα τους ποιοι έχουν εμβολιαστεί, κάτι που δεν γίνεται στην Κύπρο.

Παράλληλα, ο κ. Σοφοκλέους τόνισε ότι το επόμενο κύμα του κορωνοϊού που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες θα είναι δριμύτερο γιατί η μετάλλαξη του κορωνοϊού έχει δείξει πλέον τα δόντια του.

Όπως είπε, όλοι προχωρούν πλέον σε ολικό lockdown και εμείς περιμένουμε τελευταίοι. Πρόσθεσε δε ότι η Κύπρος έχει την πρωτιά στον αριθμό των κρουσμάτων. Επίσης είπε ότι δεν υπάρχει γρίπη ακόμα στην Κύπρο γιατί οι πολίτες ακόμα φοράνε τις μάσκες τους.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.