Δύο φωτιές σε οχήματα σε Τσέρι και Πάφο το τελευταίο 24ωρο

Σε κλήσεις για φωτιά σε οχήματα ανταποκρίθηκε, μεταξύ άλλων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΥ, στις 03.29  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  όχημα σταθμευμένο έξω από οικία στο Τσέρι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμειας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Το όχημα υπέστη  ζημιές στο χώρο των αποσκευών. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής  από τον ιδιοκτήτη. Από την ΠΥ έγινε τελική κατάσβεση. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν εντός της ημέρας σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου στις 05.11  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στο χωριό Έμπα της επαρχίας Πάφου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.22. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 18ης Ιουνίου μέχρι και τις 06.00 σήμερα ανταποκρίθηκε  σε 28 κλήσεις για βοήθεια ,11 πυρκαγιές ,13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy