Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Red Wolf Digital Group στα Cyprus Retail Excellence Awards

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2020 για την Red Wolf Digital Group αφού πέτυχε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στα Cyprus Retail Excellence Awards που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Πρόκειται για ένα νέο, σημαντικό θεσμό που ξεκίνησε στο νησί μας και αφορά στον τομέα του λιανεμπορίου της χώρας μας και έρχεται να επιβραβεύσει αυτούς που ξεχώρισαν με τη δραστηριοποίησή τους στον συγκεκριμένο τομέα που είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την κυπριακή οικονομία.

Η Red Wolf Digital Group ξεχώρισε και σε αυτό τον θεσμό βραβείων κερδίζοντας δύο Αργυρά Βραβεία:

1. Αργυρό Βραβείο για την Lordos United Plastics Public στην κατηγορία «Στρατηγική Ανάπτυξη, Επιτυχημένο Λανσάρισμα ή Επαναλανσάρισμα Προϊόντος» για τις Ecobags by Lordos Plastics

2. Αργυρό Βραβείο για την Lordos United Plastics Public στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα» για το πρόγραμμα που προώθησε «Η κοινωνία και το περιβάλλον στο προσκήνιο».

Ο Γενικός Διευθυντής της Red Wolf Digital Group, κ. Κώστας Ντάλτας δήλωσε: «Χαιρετίζω τη δημιουργία αυτού του νέου θεσμού βραβεύσεων στην Κύπρο ο οποίος επιβραβεύει ένα τόσο σημαντικό τομέα της οικονομίας της Κύπρου που είναι το λιανεμπόριο. Οι επιβραβεύσεις της δουλειάς μας γίνονται για εμάς η πυξίδα που μας καθοδηγεί σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Οι διακρίσεις αυτές μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους που καταφέρνουμε να ξεχωρίζουμε μέσα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Συνεχίζουμε τώρα ακόμη πιο δυνατά, πάντοτε με έμφαση στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων, με τους πελάτες μας στο επίκεντρο της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.