Η ΑΕΚ διά πυρός και σιδήρου κέρδισε στο «Αμμόχωστος» 2-1 τον Ερμή σημειώνοντας τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Το γκολ της νίκης που χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Λάρνακας σημείωσε ο Ακοράν.

Το παιχνίδι δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα. Κυριάρχησε η δύναμη και η τακτική, ενώ ο αγώνας σημαδεύτηκε από τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές, δυο από κάθε ομάδα. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 14΄ με τον Γκονζάλεθ. Ο Ερμής που είχε παθητικό ρόλο στο α΄ μέρος ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 42΄ με τον Κουατσίκα. 


Στην επανάληψη βελτιώθηκε ο Ερμής και ήταν πιο διεκδικητικός, αλλά η ΑΕΚ στην πρώτη επίθεση της έφτασε στο γκολ της νίκης με τον Ακοράν στο 67΄. Μέχρι το τέλος κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να κρατήσει τη νίκη.

ΕΡΜΗΣ (Κ. Καϊάφας): Αραμπατζής, Γκουλόν, Βελκόφ, Πουτζουρής, Μαρτίνιουκ, Φυλακτού, Κουατσίκα, Κιπιάνι, Δημητρίου (54΄ Κατσιατής), Μαλόν (36΄ Ντίντακ), Ντε Μέλο (66΄Ψάλτης)

ΑΕΚ (Α. Iραόλα): Τόνιο, Ιγκόρ Σίλβα, Καταλά, Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Ακοράν, Τομάς (87΄ Μοϊσοφ), Τρισκόφσκι (59΄Τέτε), Χέφελ, Κάσες (8΄Τρουγιόλς) , Γιάννου

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Θεουλή Χρυσοβαλάντης, (Γεωργίου Παύλος, Εγγλέζου Νίκος),

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βολκόφ (3η), Κουατσίκα, Κιπιάνι, Κατσιατής /Γιάννου, Τρουγιόλς, Ακοράν