Ε.Θεοχάρους: Το ΕΛΑΜ δίνει «καλό παράδειγμα» φυγοστρατίας προς τη νεολαία

Έλα στο Google News

Η ηγεσία του ΕΛΑΜ δεν μπορεί να οχυρώνεται πίσω από την ιδιωτικότητα της «ασθενείας» όταν καλείται να απαντήσει για την φυγοστρατία μελών της αναφέρει σε δήλωση της η πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η ηγεσία του ΕΛΑΜ δεν μπορεί να οχυρώνεται πίσω από την ιδιωτικότητα της «ασθενείας» όταν καλείται να απαντήσει για την φυγοστρατία μελών της.

Ας μάθουν ότι ένας πολιτικός οφείλει να ανακοινώνει ακόμη και την ασπιρίνη που παίρνει.

Η ηγεσία του ΕΛΑΜ οφείλει να σχολιάσει τουλάχιστον τα κάτωθι που είδαν το φως της δημοσιότητας:

–              Ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ απαλλάχθηκε από τη στράτευση στην Εθνική Φρουρά για λόγους υγείας, ήταν ικανός για τα σκληρά «γυμνάσια» της Χρυσής Αυγής και εκτελούσε χρέη προσωπικού φρουρού του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

–              Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος δηλώνει δημόσια ότι απαλλάχθηκε των στρατιωτικών υποχρεώσεων λόγω τραυματισμού του στο πλαίσιο εκπαίδευσης της Ε.Φ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια χουλιγκανισμών ανάμεσα σε οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων.

Εδώ τερματίζουμε εμείς αυτή τη δημόσια συζήτηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηγεσία του ΕΛΑΜ χαλκεύει πληροφορίες, δεν κατανοεί τον δημόσιο πολιτικό λόγο και τον παραποιεί για να βολεύει αθλιότητες. Και δεν μπορούν να καθυβρίζουν ανθρώπους που έστησαν την Ελληνική Σημαία και την Κυπριακή Σημαία στα πέρατα της Οικουμένης και τίμησαν την Πατρίδα μας.

Η ηγεσία του ΕΛΑΜ δυστυχώς δίνει πρώτη το «καλό παράδειγμα» φυγοστρατίας προς τη νεολαία της κατεχόμενης μας πατρίδας.

Το μόνο που απαντήθηκε μέσα από την ανακοίνωση της ηγεσίας του ΕΛΑΜ, είναι ότι σε περίπτωση πολέμου, τα πρωτοπαλίκαρα του δεν ανήκουν σε μονάδες για να είναι στην «πρώτη γραμμή» του μετώπου. Δεν δικαιούται καν η Εθνική Φρουρά πλέον να τους χρησιμοποιήσει εκεί».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.