Έχασε τη ζωή του ο άτυχος εργάτης που καταπλακώθηκε από μάρμαρα

Ο άτυχος μετανάστης εργάτης που καταπλακώθηκε από πλάκες μαρμάρων έχασε τη μάχη για τη ζωή στο μεροκάματο

Υπέκυψε στα τραύματα του, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι χθες, ο 48χρονος Omari Tornikov, από τη Γεωργία, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου είχε μεταφερθεί στις 6 Νοεμβρίου, 2018, μετά τον τραυματισμό του ενώ εργαζόταν σε εργοστάσιο μαρμάρων, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, στις 6 Νοεμβρίου, ενώ ο 48χρονος εργαζόταν στο χώρο του εργοστασίου και προσπαθούσε να διαχωρίσει πλάκες μαρμάρων με σκοπό να τις μετακινήσει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι πλάκες μαρμάρων έπεσαν πάνω του, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να τραυματιστεί.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Στη σκηνή του ατυχήματος διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και Επιθεωρητής Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.