«Έχουμε μεγάλα οράματα για τον τόπο μας», λέει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Η Κύπρος έχει τεράστιες προοπτικές «και έχουμε μεγάλα οράματα για τον τόπο μας», είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.


«Στον τομέα της τεχνολογίας δύο είναι οι στόχοι και πολύ εύκολα υλοποιήσιμοι. Μέσα σε τρία χρόνια όλες οι υπηρεσίες του κράτους στην οθόνη του κινητού του πολίτη και το δεύτερο μπορούμε να μετατρέψουμε την Κύπρο μας, να είναι το Silicon Bay ολόκληρης της Ευρώπης με τη φιλοξενία σημαντικών εταιρειών στον τομέα της τεχνολογίας. Ήδη εδώ στη Λεμεσό είναι 200 τέτοιες εταιρείες με εργαζόμενους γύρω στις 20 χιλιάδες με ψηλές αμοιβές, πολλαπλάσιες του μέσου όρου που επικρατεί στην Κύπρο», πρόσθεσε.

O εκ των ιδρυτών του Reflect Festival, Στυλιανός Λάμπρου, σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ που επισκέφτηκε το Reflect.

«Χωρίς μια δυνατή Κυβέρνηση ο τεχνολογικός τομέας δεν μπορεί να μεγαλώσει, θέλουμε το ταλέντο, θέλουμε τους investors αλλά θέλουμε μια Κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να βοηθήσει την Κύπρο να γίνει το Tech Island της Ευρώπης και της περιοχής», κατέληξε ο κ. Λάμπρου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.