«Έχουν μείνει κάποιες τελευταίες προσθήκες»

Η Νέα Σαλαμίνα παρουσίασε σήμερα τις νέες εμφανίσεις και τα εισιτήρια διαρκείας στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης. Μίλησαν ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος, ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Μιχάλης Μελεμενής, ο προπονητής της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου και ο ποδοσφαιριστής Κύπρος Χριστοφόρου.

Δημήτρης Λάζος:
«Η Νέα Σαλαμίνα στηρίζεται στον κόσμο της και τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό κομμάτι τα διαρκείας. Για οικονομικούς λόγους, είμαστε εξαρτημένοι από αυτό το έσοδο. Δεν έχουμε μεγάλες χορηγίες. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι στηριζόμαστε στον κόσμο μας. Ξέρουμε τι σημαίνει ένα Αμμόχωστος με κόσμο και τι Αμμόχωστος χωρίς κόσμο. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη. Δεν ζήτησε κανείς ούτε ένα ευρώ πίσω. Μας δίνει χαρά γιατί δείχνει πως ο κόσμος ξέρει που δίνει τα λεφτά του. Τα μέλη της Νέας Σαλαμίνας ξέρει που σπαταλάμε τα λεφτά. Φαίνεται η δουλειά που κάνουμε. Έχουμε οικονομικά θέματα που πρέπει να καλύψουμε. Μειώσαμε τον προϋπολογισμό 25%».

Μιχάλης Μελεμενής:
«
Φέτος γίνεται μια νέα αρχή με πολλές αλλαγές και μειωμένο μπάτζετ κατά 25%. Στόχος και σκοπός ήταν να είμαστε συνεπείς και να πληρώνονται οι παίχτες. Στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να πάμε καλύτερα ακόμη και από πριν δύο χρόνια. Η Σαλαμίνα είναι γεννημένη να διεκδικεί. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα παλεψουμε. Ναι θέλουμε εξάδα και διάκριση στο κύπελλο. Θελουμε το κόσμο δίπλα μας».
Πάμπος Χριστοδούλου:
«Ευχαριστώ και πάλι δημόσια τη Νέα Σαλαμίνα για τη τιμή που μου έχουν κάνει να είμαι στην ομαδα. Είναι μια ομάδα που μπήκε καλά στο νόημα του επαγγελαμτισμού εντός και εκτός γηπέδου. Έχω την εμπειρία και μπορώ να κρίνω. Αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πάει μπροστά».
Για προετοιμασία:
«Είναι μια παράξενη χρόνια. Κάποιοι άλλοι είναι πιο έτοιμοι από τους άλλους. Πρέπει να είσαι πολύ προγραμματισμένος. Ο προγραμματισμός δουλεύει πολύ καλά. Έχουν μείνει κάποιες τελευταίες προσθήκες. Συνεχώς παρακολουθούμε ποδοσφαιριστές. Θελουμε όσο το δυνατό περισσότερους ποιοτικούς παίκτες».
Για τον Eρις:
«Θεωρήσαμε ότι είναι πολύ καλο για μας από πλευράς οικονομικού. Δεν θέλουμε να μπούμε εμπόδιο σε κανένα παίκτη».
Για τον κόσμο:
«Τον καιρό που ήμουνα στην ΑΕΛ ο κόσμος ήταν διψασμένος και αυτό βοήθησε. Θελουμε να κάνουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον. Να βλέπει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο και να κερδίζει. Κόσμος, παίκτες και συμβούλιο πρέπει να γίνουν μια γροθιά για το μεγαλείο της Σαλαμίνας. Θελουμε να κάνουμε χαρούμενο το κοσμο».
Για το ότι για άλλη μια φορά καλείται να χτίσει μια ομάδα από την αρχή:
«Το έχει μοίρα μου όπου πάω να φεύγουν όλοι. Το έχω ξανακάνει, έχω ξαναχτίσει μια ομάδα από την αρχή».
Κύπρος Χριστοφόρου:
«Φέτος είναι μια νέα ομάδα και κάνουμε μια νέα αρχή. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές πορείες των τελευταίων χρόνων. Όλοι οι νέοι είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά. Θελουμε να μπούμε δυνατά στο νέο πρωτάθλημα».