ΕΔΕΚ: Νέος Πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής στην Πάφο ο Βάσος Δημητρίου

Ο Βάσος Δημητρίου εξελέγη νέος πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής της ΕΔΕΚ στην Πάφο στο πλαίσιο της επαρχιακής εκλογικής συνέλευσης της ΕΔΕΚ.

Την θέση του προέδρου της επαρχιακής επιτροπής διεκδίκησαν οι Βάσος Δημητρίου και Νίκος Σολομού ενώ ενδιαφέρον είχε επιδείξει ο Ανδρέας Σιήκκης ο οποίος ακολούθως απέσυρε το ενδιαφέρον του. Ο Βάσος Δημητρίου εξασφάλισε 366 ψήφους έναντι 208 που έλαβε ο ανθυποψήφιος του Νίκος Σολωμού. 22 ψηφοδέλτια ήταν λευκώ και 3 άκυρα.

Αναπληρωτής πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής εξελέγη ο Παναγιώτης Βορκάς. Την θέση του αναπληρωτή προέδρου της επαρχιακής επιτροπής διεκδίκησαν οι Παναγιώτης Βορκάς και Νεόφυτος Στυλιανού. Ο κ. Βορκάς εξασφάλισε 415 ψήφους έναντι του Νεόφυτου Στυλιανού που εξασφάλισε 134. Επίσης 34 ψηφοδέλτια ήταν λευκά και 6 άκυρα

Στην θέση του επαρχιακού οργανωτικού γραμματέα εξελέγη ο Στέλιος Χαραλάμπους Την θέση επαναδιεκδίκησε ο Στέλιος Χαραλάμπους που έλαβε 336 ψήφους έναντι του Ανδρέα Διογένους της ΔΕΟΚ που έλαβε 226 ψήφους. Επίσης 15 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα και 26 λευκά.

Η ψηφοφορία διεξήχθη στον Πολυχώρο Αττικόν στην Πάφο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα. Η διαδικασία ξεκίνησε με απολογισμό από την απερχόμενη επαρχιακή επιτροπή και ομιλία από τον Πρόεδρο του κόμματος Μαρίνο Σιζόπουλο. Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε στις 20:00 το βράδυ .

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.