«Έδεσε» Παναγή με νέο συμβόλαιο η Ομόνοια    Πράσινος έως το 2023 θα είναι ο Κωνσταντίνος Παναγή, με την Ομόνοια να ανακοινώνει την συμφωνία ανανέωση με τον διεθνή κίπερ.

    Η ανακοίνωση:

    Με το τριφύλλι στο στήθος θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Παναγή μέχρι το 2023! Ο 24χρονος διεθνής τερματοφύλακας με μεγάλη χαρά έχει υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας και με ενθουσιασμό, διάθεση και αυτοπεποίθηση προσβλέπει σε αρκετές διακρίσεις και επιτυχίες με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

    “Είμαι χαρούμενος, αλλά και περήφανος που συνεχίζω σε αυτήν την πολύ μεγάλη ομάδα. Αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση για όλες τις θυσίες που έχω κάνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τα αναγνώρισε και καταλήξαμε στην επέκταση της συνεργασίας. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, το αναγνωρίζω. Συνεχίζω με στόχο να γίνομαι καλύτερος για να δίνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια!” ανάφερε ο Κωνσταντίνος Παναγή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

    Ο Κωνσταντίνος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα μας σε παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Αγία Νάπα, στις 4 Φεβρουαρίου 2015 και λίγο αργότερα, στις 22 Μαρτίου 2015, υπερασπίστηκε την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση. Μέχρι στιγμής κατέγραψε 89 συμμετοχές σε επίσημες αναμετρήσεις.