Ο ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ έκοψαν την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των φοιτητών και τώρα, σε προεκλογική περίοδο την επαναφέρει η σημερινή απερχόμενη κυβέρνηση, δήλωσε στον Άστρα ο Γ.Γ. της ΕΔΟΝ Χρίστος Χριστόφιας.

Δεν γίνονται πιστευτοί, είπε, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια απέκοψαν ο ΔΗΣΥ μαζί με το ΔΗΚΟ 19 εκατομμύρια από τη φοιτητική μέριμνα.

Ο Χρίστος Χριστόφιας κάλεσε τη νέα γενιά να πάει στις κάλπες και να εμποδίσει την επανεκλογή Αναστασιάδη, διότι όπως είπε αν επανεκλεγούν θα επιστρέψουν στις ίδιες πρακτικές.


Πίσω από τα προεκλογικά δώρα που δίνονται για άγρα ψήφων, σημείωσε ο Γ.Γ. της ΕΔΟΝ, υπενθυμίζοντας ότι ο προηγούμενος πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας της Βουλής, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Γεώργιος Τάσου είχε προτείνει να καταβάλλει ο κάθε φοιτητής ασφάλεια 165 ευρώ για να εξασφαλίζεται η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.

Αυτή είναι η πραγματική πολιτική των σημερινών κυβερνώντων, υπέδειξε ο Χρίστος Χριστόφιας.

Η μόνη αξιόπιστη υποψηφιότητα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, τόνισε ο Γ.Γ. της ΕΔΟΝ, είναι αυτή του Σταύρου Μαλά που δεν θα δώσει στους φοιτητές για να τους τα πάρει αργότερα πίσω, όπως έκανε η σημερινή κυβέρνηση.