ΕΔΟΝ: Παράδειγμα για κάθε νέο και νέα οι προσπάθειες των Κύπριων αθλητών

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ συγχαίρει όλους τους αθλητές και της αθλήτριες που συμμετείχαν στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες και εκπροσώπησαν επάξια την Κύπρο.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η ΕΔΟΝ για τους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ συγχαίρει όλους τους αθλητές και της αθλήτριες που συμμετείχαν στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες και εκπροσώπησαν επάξια την Κύπρο. Την ίδια στιγμή συγχαίρουμε τους προπονητές και τις οικογένειες των αθλητών μας που τους στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια.

Με 4 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά και 2 χάλκινα και με εξαιρετικές επιδόσεις σε πολλά αθλήματα, οι αθλητές μας απέδειξαν πως η Κύπρος διαθέτει ταλέντο το οποίο πρέπει να στηριχθεί και να ενισχυθεί από την κοινωνία και κυρίως από την πολιτεία. Οι προσπάθειες των Κύπριων αθλητών για επίτευξη των στόχων που θέτουν, πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για κάθε νέο και νέα. Παράδειγμα υγιούς απασχόλησης κόντρα στα σάπια πρότυπα και την υποκουλτούρα που πλασάρεται καθημερινά στους νέους.

Ως ΕΔΟΝ, έχουμε ψηλά στις προτεραιότητες μας τον αθλητισμό και την προώθηση της υγιούς απασχόλησης των νέων και καλούμε την πολιτεία να ενισχύσει τον αθλητισμό δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες στον τόπο μας να μπορούν να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.