ΕΔΟΝ: Συμμετοχή στους εορτασμούς των 100 χρόνων της Λενινιστικής Κομσομόλ

Η Λενινιστική Νεολαία της Κομσομόλ (LCYU), η συνέχεια της θρυλικής νεολαίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης, γιορτάζει στις 29 Οκτωβρίου, 100 χρόνια ζωής και δράσης

Aυτούσια η ανακοίνωση της ΕΔΟΝ

Αναχωρούν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου για τη Μόσχα, ο Γ.Γ. της ΕΔΟΝ Χρίστος Χριστόφιας και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Χρυσόστομος Παναγή, για να εκπροσωπήσουν την Οργάνωση στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης της Κομσομόλ.

Η Λενινιστική Νεολαία της Κομσομόλ (LCYU), η συνέχεια της θρυλικής νεολαίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης, γιορτάζει στις 29 Οκτωβρίου, 100 χρόνια ζωής και δράσης. Στα πλαίσια αυτής της πολύ σημαντικής επετείου, το Κ.Κ. Ρωσικής Ομοσπονδίας μαζί με τη Νεολαία της Κομσομόλ διοργανώνουν μια σειρά από εκδηλώσεις, στις οποίες καλέστηκε να συμμετέχει και η ΕΔΟΝ.

Η αποστολή της ΕΔΟΝ αναχωρεί στις 26 και επιστρέφει στις 30 Οκτωβρίου και θα συμμετέχει μεταξύ άλλων και στο διεθνές σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εορτασμών με συμμετοχή διεθνών αντιπροσωπειών.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.