Κατάθεση στην αστυνομία έδωσε σήμερα ο ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης ο οποίος προσήλθε λίγο πριν από το μεσημέρι στο αρχηγείο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεοφάνη Ανδρέου.

Παρών ήταν και ο αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως αν χρειαστεί θα κληθεί για να καταθέσει και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος. Πρόσθεσε πως ο κ. Σιζόπουλος παρέδωσε χθες στους ανακριτές, σημείωμα το οποίο περιείχε τις καταγγελίες κατά του κ. Παπαδάκη, τις οποίες και κατέθεσε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Στο μεταξύ ενώπιον της αστυνομίας βρίσκονται καταγγελίες για διάρρηξη στο γραφείο του ευρωβουλευτή, ενώ ο Δημήτρης Παπαδάκης κατήγγειλε παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο, το οποίο όπως ανέφερε επεξεργάζονται συνεργάτες του για αναγνώριση και ταυτοποίηση ατόμων που εμφανίζονται σε αυτό.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ξεκαθάρισε ότι τα όσα φαίνονται στο βίντεο δεν είναι στο δικό του πολιτικό γραφείο αλλά στο διπλανό γραφείο και πως το βίντεο λήφθηκε ένα μήνα μετά την εκλογή του γεγονός που επιβεβαιώνει την καταγγελία του ότι κάποιοι δεν άντεξαν το γεγονός ότι εκλέγηκε και άρχισαν ενέργειες για να τον ξεπαστρέψουν πολιτικά, κατά την έκφραση του. Ο κύριος Παπαδάκης επανέλαβε τις καταγγελίες του για εύλογες υποψίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.