‘Έδωσε το διαβατήριο της κόρης του σε 20χρονη για να ταξιδέψει – Χειροπέδες και στους δύο

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, υποβοήθησης παράνομης εισόδου, παραμονής και διέλευσης από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πρόκειται για 53χρονο και 20χρονη, από τρίτη χώρα, οι οποίοι γύρω στις 2μ.μ. χθες είχαν παρουσιαστεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, για να αναχωρήσουν για χώρα της Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι στα ταξιδιωτικά έγγραφα που παρουσίασε η 20χρονη, δεν απεικονιζόταν η ίδια.

Η 20χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας στο Αεροδρόμιο, όπου ανακρινόμενη, φέρεται να ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα της τα έδωσε ο 53χρονος, ο οποίος είναι θείος της.

Ακολούθως ανακρίθηκε και ο 53χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα ανήκουν στην κόρη του και τα παρέδωσε ο ίδιος στην 20χρονη. Έδωσε επίσης κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Εναντίον του 53χρονου και της 20χρονης εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.