Έφθασε στην Κυπριακή αγορά το νέο NutellaB-ready® !

H Nutella® πάντα δίπλα σου! Ήρθε το Nutella B-ready®, το νέο προϊόν για μια απίστευτα τραγανή εμπειρία ψωμιού γεμιστό με κρεμώδη ακαταμάχητη Nutella®. Θα συνοδεύσει τους λάτρεις της αγαπημένης Nutella® στο διάλειμμα, στο δρόμο, στο γραφείο, στην εκδρομή! Το Nutella B-ready® έρχεται σε συσκευασία των 2 και 6 τεμαχίων, με συσκευασμένες, ατομικές μερίδες για να είναι πάντα έτοιμο να το απολαύσετε!

nutella

Και έτσι, η αυθεντική, απαράλλαχτη και μοναδική γεύση της Nutella®, της πιο αγαπημένης πραλίνας φουντουκιού της Κύπρου και ολόκληρου του κόσμου δεν θα λείπει ποτέ από δίπλα σας!
Σχετικά με τη Nutella®
H Nutella® είναι απλά μοναδική! Το μυστικό είναι η ειδική συνταγή της, τα επιλεγμένα συστατικά και η προσεκτική προετοιμασία. Σε αυτά οφείλεται και η μοναδική της γεύση! Η γεύση μιας αυθεντικής και πρωτότυπης συνταγής που αναπτύχθηκε πριν από 50 χρόνια.
Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή τη Nutella® είναι ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας, του πάθους και της φροντίδας μας. Από την αρχή, αυτά συνόδευσαν την παρασκευή της Nutella® και θα συνεχίσουν να το κάνουν για πάντα.
Όλα αυτά έχουν περάσει από τη μία γενιά στην επόμενη, ξεκινώντας από ένα ζαχαροπλαστείο στην Alba (Ιταλία) το 1944 από τον Pietro Ferrero και έχει επεκταθεί, στη Ν.1 πραλίνα φουντουκιού στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Αντιπρόσωπος – Διανομέας Κύπρου: Kypropharm Ltd, 22434699 Λευκωσία
Ferrero International S.A. Greece Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, Αρτέμιδος 3 ΤΚ.15125, Μαρούσι, Τηλ 2122223784, Ελλάδα.