Έφτασαν μέχρι το Ανώτατο για ένα… κοντρόλ της τηλεόρασης!

Στις δικαστικές αίθουσες έφθασε ο καβγάς χωρισμένου ζεύγους για το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης καθώς και την τέντα του γκαράζ!

Τα όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα πιο ακραία καθώς υπήρξαν και τραυματισμοί, ενώ μάρτυρας ήταν δυστυχώς το 5χρονο παιδί του ζευγαριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πολίτη, η σύζυγος, λίγο μετά τον χωρισμό, θέλησε να χρησιμοποιήσει το εξοχικό το οποίο μοιράστηκαν εξ ημισείας με τον σύζυγο και προς τον σκοπό αυτό του απέστειλε μηνύματα για να τον ενημερώσει σχετικά, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. Την επομένη μετέβη με το παιδί στο εξοχικό και τότε διαπίστωσε ότι το κάγκελο εισόδου του χώρου στάθμευσης ήταν αλυσοδεμένο, ενώ από το εσωτερικό του σπιτιού έλειπαν τα τηλεχειριστήρια των τηλεοράσεων και των κλιματιστικών.

Γνωρίζοντας ότι το βράδυ εκείνο ο πρώην σύζυγος θα διανυκτέρευε στο εξοχικό του πατέρα του που βρίσκεται στην ίδια περιοχή, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πήγε και τον βρήκε μαζί με το παιδί, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν μαζί στο εξοχικό τους συνοδευόμενοι από την αδελφότεκνη του συζύγου και νονά του παιδιού. Εκεί ο σύζυγος έθεσε σε λειτουργία μόνο τα κλιματιστικά, αλλά αρνήθηκε να επιστρέψει και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Επίσης, αρνήθηκε να απελευθερώσει την είσοδο του γκαράζ επειδή την τέντα είχε αγοράσει ο ίδιος… Τα όσα ακολούθησαν ήταν τραγικά, με το παιδί να βρίσκεται στη μέση και να κλαίει.

Το ζεύγος ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση ανταλλάσσοντας βρισιές, για να ακολουθήσει επίθεση της συζύγου στον σύζυγο στον οποίο προκάλεσε τραύματα. Συγκεκριμένα, τράβηξε και έκοψε την αλυσίδα που αυτός έφερε στον λαιμό, ενώ του προξένησε με τα νύχια της και εκδορές στο πρόσωπο. Ο σύζυγος προέβη σε καταγγελία και πρωτόδικα η σύζυγος καταδικάστηκε σε 400 ευρώ πρόστιμο, ενώ η υπόθεση ξαναζωντάνεψε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου καθώς η σύζυγος άσκησε έφεση επιδιώκοντας ακύρωση της καταδίκης της. Ωστόσο απορρίφθηκε, με την πρωτόδικη απόφαση να κρίνεται ορθή.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.