Έφτασε Κύπρο με πέραν του ενός κιλού μεθαμφεταμίνης στις αποσκευές του

Άντρας ηλικίας 31 ετών συνελήφθη όταν κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν στις αποσκευές του ένα κιλό και 260 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, «στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω αεροδρομίων, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, άντρας ηλικίας 31 ετών».

Συγκεκριμένα «ο 31χρονος έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και σε έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων στις αποσκευές του, εντοπίστηκαν τρεις ξύλινοι δίσκοι στους οποίους υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες εννέα νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά, ένα κιλό και 260 γραμμάρια άσπρης κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη».

Ο άνδρας συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Αργότερα σήμερα ο 31χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy