Έφτασε η ώρα για προοδευτική αλλαγή

Του Παναγιώτη Βασιλείου

 

Έφυγε ακόμη ένα μήνας, είπαμε αντίο στον Σεπτέμβριο, ένας μήνας ο οποίος είχε στο καλεντάρι του αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα, τόσο σε κοινωνικό όσο και στο πολιτικό κομμάτι. Πλέον, είμαστε στον Οκτώβριο, τον οποίο καλωσορίσαμε όπως του αρμόζει, με τη σημαία της Κύπρου ψηλά, καθώς την 1η του μήνα συμπληρώθηκαν 62 χρόνια Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για τις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου και με αρκετό ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε το μήνα αυτόν που μπήκε.

Πέντε μήνες έμειναν, φίλες και φίλοι, πέντε μήνες οι οποίοι προμηνύονται «καυτοί», με τα επιτελεία των υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας να ανεβάζουν στροφές, να «αλλάζουν» ταχύτητες και να αναπτύσσουν το πλάνο τους για την επόμενη πενταετία.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού μετρά και αυτή αντίστροφα για να παραδώσει τα ηνία και να μας «αδειάσει» τη γωνιά. Δέκα χρόνια στην ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι αρκετά. «Κουρέματα», φτωχοποίηση, κλειδωνιά στον Συνεργατισμό, δεν μπορεί να τους αντέξει άλλο αυτός ο τόπος και κοντοζυγώνει η ώρα για να τους πούμε «Στο καλό…»!

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να πούμε αντίο στην κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού με την ελπίδα η επόμενη ημέρα να βρει τον τόπο μας με μία νέα προοδευτική κυβέρνηση που θα φέρει ξανά την ελπίδα και την προοπτική για τη νέα γενιά.

Μετά από μήνες συναντήσεων, επαφών και διαβουλεύσεων με φορείς, οργανώσεις και πολίτες, έφτασε η στιγμή ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, να παρουσιάσει ενώπιον της κοινωνίας το όραμά του για την Κύπρο του αύριο.

Με σύνθημα «Ελάτε να γυρίσουμε σελίδα…» ο Ανδρέας Μαυρογιάννης καλεί τους πολίτες να γίνουν κοινωνοί της πρότασης διακυβέρνησής του. Σε μία εκδήλωση η οποία είναι το έναυσμα για να έρθει τον Φεβρουάριο του 2023 η προοδευτική αλλαγή και η απαλλαγή του τόπου από την κυβέρνηση της διαφθοράς και της διαπλοκής, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα παρουσιάσει το πλάνο του για έναν τόπο όπως τον ονειρευόμαστε.

Αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία αναμένεται να μαζευτεί αρκετός κόσμος από όλες τις πόλεις της Κύπρου για να ακούσει το όραμα του κ. Μαυρογιάννη για την Κύπρο του αύριο.

Να σημειώσουμε πως το εκλογικό επιτελείο του Α. Μαυρογιάννη έχει μεριμνήσει για τη μαζική μεταφορά όσων επιθυμούν να παραστούν στην παρουσίαση με λεωφορεία από όλες τις επαρχίες.

Το μήνυμα είναι πως η Κύπρος μπορεί να γίνει ξανά ο φιλόξενος τόπος των ονείρων μας. Αρκεί να το θελήσουμε, να το ονειρευτούμε και να το πιστέψουμε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.