Ευτυχώς που στην Κύπρο δεν έχουμε… τέτοια

Σε μια χώρα πολύ μακρινή από δω που είμαστε διεξάγεται ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα το οποίο αμφισβητείται σχεδόν από ολόκληρο το φίλαθλο κοινό. Ο λόγος; Γιατί υπάρχει μια ομάδα η οποία τα έχει διαλύσει όλα.

Κλείνει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και προπονητές αντίπαλων ομάδων πολύ πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και προσπαθεί παρασκηνιακά να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βγει κερδισμένη.

Στις πλείστες περιπτώσεις, η συγκεκριμένη ομάδα υλοποιεί το στόχο της και δεν την νοιάζει για τίποτα άλλο εκτός από τη δική της επιτυχία. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου για το αν δημιουργεί προβλήματα σε άλλες ομάδες, για το αν μειώνει το επίπεδο του ποδοσφαίρου και για το αν αρκετοί φίλαθλοι απομακρύνονται από τα γήπεδα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Η συγκεκριμένη ομάδα, που λέτε, έχει την εύνοια σχεδόν όλων όσων κατέχουν καίριες θέσεις. Όπως για παράδειγμα της Ομοσπονδίας, της διαιτησίας αλλά και άλλων σημαντικών παραγόντων. Η εύνοια αυτή φαίνεται σχεδόν κάθε βδομάδα στο γήπεδο.


Όσοι έτυχε να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα έχουν καταλάβει για ποια ομάδα αναφέρομαι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά της.

Θυμίζω ότι όλα αυτά που γράφω συμβαίνουν σε ένα άλλο πρωτάθλημα πολύ μακριά από δω.
Ευτυχώς που στην Κύπρο δεν έχουμε τέτοια, γιατί το πρόβλημα θα ήταν μεγάλο. Και αν κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τότε θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους…

Χρίστος Αποστολίδης

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.