Θλίψη προκάλεσε στο χώρο του βόλεϊ ο θάνατος του 61χρονου Σερβοκύπριου προπονητή Dragan Milosevic ο οποίος «έφυγε» το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 61 ετών, από καρκίνο.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ ο Milosevic συνέδεσε το όνομά του με τον Παφιακό και τις πολύ μεγάλες του επιτυχίες ενώ είχε μεγάλη συμβολή και στην πρωταγωνιστική πορεία του Διόνυσου. Το τελευταίο διάστημα ήταν τεχνικός σύμβουλος στις αναπτυξιακές ομάδες του Δία Έμπας. 


Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ Μιχάλης Κρασιάς αναφέρει ότι «τον θυμάμαι από την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Κύπρο. Έξοχος αθλητής με ήθος και βοήθησε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Παφιακού. Έχω στην μνήμη μου το 1ο παιχνίδι που τον αντιμετώπισα σαν προπονητής τότε. Πίστευα ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίζαμε. Χάσαμε σχετικά εύκολα. Είχε εξαιρετική απόδοση. Πραγματικά λυπάμαι για την απώλεια του. Καλό ταξίδι φίλε».

Τον Milosevic αποχαιρέτησαν με διαδικτυακά μηνύματά τους εκτός από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ, ο τέως πρόεδρος και νυν Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού και άλλοι άνθρωποι του βόλεϊ.

Ο Milosevic ήρθε στην Κύπρο από το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα πριν πολλά χρόνια για χάρη του Παφιακού. «Στο γήπεδο ο Ντράκαν Μιλόσεβιτς, τόσο ως παίκτης αλλά και στη συνέχεια ως προπονητής μόνο φίλους έκανε από όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε την πετόσφαιρα», αναφέρεται.

Στον Παφιακό αλλά και στον Διόνυσο έζησε μεγάλες στιγμές, με τίτλους ως παίκτης και προπονητής αλλά το ωραιότερο συναίσθημα για τον ίδιο ήταν η εμπλοκή του με τις Ακαδημίες και τα μικρά παιδιά, προστίθεται.

Ο Δίας Έμπας έγραψε στο Facebook ότι «σε πολλές κουβέντες με τα παιδιά, τις αθλήτριες του σωματείου, την προπονητική ομάδα αλλά και τους γονείς ενέπνεε άπαντες ότι ο αθλητισμός είναι ήθος, αγάπη, σεβασμός και ευ αγωνίζεσθε».