Έγινε συνήθεια: Υπερφορτώθηκε μόλις άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού

«Η συνήθεια που έγινε λατρεία»…

Υπερφορτώθηκε μόλις άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού, δεν είναι νέο, δεν είναι η πρώτη φορά και φυσικά δεν είναι η τελευταία!

Λόγω του συστήματος το οποίο δεν αντέχει τόσο αρκετό κόσμο, η Πύλη για ακόμη μία φορά είχε τα θεματάκια της.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 04 Μαΐου η πύλη άνοιξε στις 07:30 για άτομα ηλικίας 37 και 38 ετών.

Οι συμπολίτες μας έτρεξαν να κλείσουν ένα ραντεβού, όμως το σύστημα παρουσιάσε ξανά κάποια… ζητήματα, προκαλώντας προβλήματα πρόσβασης σε αρκετούς δικαιούχους.

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Καινοτομίας, Κυριάκος Κόκκινος, είπε ότι υπήρξε υπερφόρτωση με το «καλημέρα», όμως στη συνέχεια όλα κυλούν ομαλά. Όσον αφορά για το πότε θα λυθεί αυτό το θέμα με την Πύλη, είπε ότι αυτό θα λυθεί από την Πέμπτη, αφού ο δικαιούχος θα μπορεί να κλείνει ραντεβού ή να δίνει τα στοιχεία του σε κάποιον άλλο.

Σήμερα, Τρίτη 04 Μαΐου, άνοιξε η Πύλη εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 37 και 38 ετών, η οποία θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 8 το βράδυ.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα μπορούν να διευθετήσουν ραντεβού για εμβολιασμό τα άτομα ηλικίας 35 και 36 ετών και την ερχόμενη Παρασκευή τα άτομα ηλικίας 33 και 34 ετών.

Παράλληλα, αρχίζουν ξανά από αύριο και οι εμβολιασμοί παγκύπρια σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί πέραν των 280.000, ενώ ο στόχος του Υπουργείου Υγείας για εμβολιασμό τουλάχιστον με την 1η δόση πέραν του 60% του πληθυσμού μέχρι το τέλος Ιουνίου, είναι εφικτός, θεωρεί το Υπουργείο Υγείας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.