Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς, μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή την Τρίτη (22/06), για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Εξερχόμενος απο το γραφείο του εισαγγελέα δήλωση στους δημοσιογράφους το εξής: “Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη”.

Για περισσότερες από 4,5 ώρες ο 33χρονος γυναικοκτόνος έμεινε στο ανακριτικό γραφείο. Κατά πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Συγκεκριμένα εμφανίζεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα όπου κοιμόταν η Καρολάιν, προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους. Ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη, όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη, εμφανίζεται να είπε, εμμένοντας στα όσα είχε υποστηρίξει και τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου.

Τέλος, ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

Τα δύο αιτήματά του

Δύο αιτήματα εμφανίζεται να υπέβαλε κατά την απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος υποστήριξε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί και να συνταχθεί έκθεση πραγματογνωμοσύνη αναφορικά με την κάμερα ασφαλείας που είχε εγκατασταθεί στο ισόγειο του σπιτιού στα Γλυκά Νερά. Στόχος της υπεράσπισης είναι να διαπιστωθεί μεταξύ άλλων, το πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήτευση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.