Έγκλημα στον Πύργο Λεμεσού: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

¸ñåõíåò ôçò Áóôõíïìßáò óôçí ïéêßá üðïõ 59÷ñïíïò öÝñåôáé íá Ýèåóå öùôéÜ, ðñïêáëþíôáò ôï èÜíáôï 79÷ñïíïõ êáé ôïí êñßóéìï ôñáõìáôéóìü 78÷ñïíçò êáé 73÷ñïíçò.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου και απόπειρας φόνου, μετά τον εντοπισμό δύο νεκρών και δύο τραυματισμένων προσώπων, στην επαρχία Λεμεσού. Νεκροί εντοπίστηκαν ο Μιχαλάκης Μάγκας Δημητρίου, 79 ετών, από Πύργο Λεμεσού, και ο Στυλιανός Χριστοφή, 59 ετών, επίσης από Πύργο Λεμεσού, ενώ τραυματίες εντοπίστηκαν δύο γυναίκες ηλικίας 77 και 73 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, άνδρας θεάθηκε να απομακρύνεται από συγκεκριμένη κατοικία στο χωριό Πύργος Λεμεσού, έχοντας στην κατοχή του πυροβόλο όπλο, ενώ στην κατοικία είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούσαν για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντοπίστηκαν εντός της κατοικίας, νεκρός ο 79χρονος Μιχαλάκης Μάγκας, και χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, οι 77χρονη και 73χρονη. Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, να κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, σε ανοιχτό χώρο σε αγροτική περιοχή του χωριού Πύργος, νεκρός ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή. Ο 59χρονος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Δίπλα του βρισκόταν κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο βρισκόταν και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τα μέχρι το παρόν στάδιο υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 59χρονος μετέβη στην κατοικία του 79χρονου, όπου βρίσκονταν ο 79χρονος, η 77χρονη και η 73χρονη. Ακολούθως ο 59χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και ένα πλαστικό δοχείο, εγκατέλειψε το σημείο.

Οι συνθήκες και αίτια θανάτου του 79χρονου και του 59χρονου, καθώς και οι συνθήκες τραυματισμού της 77χρονης και της 73χρονης διερευνώνται, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy