«Τούτη έφυε που τα κατεχόμενα σιήλια τα εκατό, κάθεσαι και χολοσκάς και χάνεις την καλή σου υγεία» αναφέρει σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha o πρόεδρος του Συνδέσμου των Οικιακών Βοηθών Λούης Κουτρουκκίδης.

Είχα κάμει δημόσια έκκληση προς τον κύριο Ιωνά Νικολάου.

 

Kαμία ανταπόκριση από κανέναν, καταγγέλει.

Τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση της Μαίρη Ροουζ και της κόρης της, φίλες της επικοινώνησαν με τον Λούη Κουτρουκιδη πρόεδρο του συνδέσμου οικιακών βοηθών στη Κύπρο. Έψαχναν, απεγνωσμένα, τη φίλη τους και την 6χρονη κόρη της η οποία όπως τους είχαν πει, θα συναντούσε κάποιον άγνωστο.Ο κ. Κουτρουκιδης ξεκίνησε τις προσπάθειες ώστε η αστυνομία να ψάξει πραγματικά όπως λέει για τις δυο αγνοούμενες.

«Την πρώτη φορά έπιασα 1460 να μιλήσω με τον Αρχηγό μου είπαν να πάω Λεμεσό, δεν μπορούσαν να δεχτούν την καταγγελία, η κοπέλα δεν έχει συγγενείς να σου κάνουν την καταγγελία. Έχω πολλές πληροφορίες να σου δώσω ότι θέλει, πρώην υπουργός είπα του βοήθα με, είπε να πάω σε αρχηγό μεγάλου κόμματος, εμείναν τζαμέ. Έκαμα δημόσια έκκληση προς τον κύριο Ιωνά Νικολάου 19 Αυγούστου, τρεις μήνες μετά, καμία ανταπόκριση από κανέναν»

 

 

«Εννά επήεν στα κατεχόμενα» το άρθρο-κόλαφος προς Ιωνά και ηγεσία Αστυνομίας