Εικαστική έκθεση “REVELATION – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – İLHAM”

Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης “REVELATION – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – İLHAM” θα τελεστούν από την Αντιπρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και πρώην Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στη Μεσαιωνική Αίθουσα “Καστελιώτισσα” στη Λευκωσία.

Η έκθεση αυτή είναι η τρίτη μιας τριλογίας και είναι το αποτέλεσμα διεργασίας  διαλογισμού μέσα από βασικά σχήματα και χρώματα σε συνδυασμό με την έκφραση της ανθρώπινης φιγούρας.

Η στιγμή που ανθίζει η έννοια της κάθε λέξης στον άνθρωπο, πέφτει Φως…

Ως εκ τούτου αποκαλύπτεται η μορφή που απεικονίζεται. Παρατηρώντας τι συμβαίνει μέσα μας και γύρω μας, o καλλιτέχνης δημιούργησε μια εικαστική πρόταση ως αντιμετώπιση των πεπραγμένων. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου (18:30-22:00) μέχρι και την 1η Οκτωμβρίου (10:00-21:00).

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του εικαστικού:

Ο Κωνσταντίνος Αβραάμ σπούδασε αρχικά 3D Animation στο Academy of Arts University του Σαν Φρανσίσκο Καλιφόρνια για δύο χρόνια και στη συνέχεια μεταπήδησε στο τμήμα Καλών Τεχνών όπου συνέχισε τις σπουδές του για άλλα δύο χρόνια. Επέστρεψε στην Κύπρο θέλοντας να εδραιωθεί στη χώρα του και ταυτόχρονα να συμβάλει στη διαρκώς αυξανόμενη πολιτιστική αφύπνιση που συντελείται στο νησί. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στην επέκταση των τεχνικών και εννοιολογικών του δεξιοτήτων με το μέσο της λαδομπογιάς, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τις δικές του σκέψεις και ανακαλύψεις.

 

C.Avraam

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy