Εικόνα: Καταζητείται άντρας που μπήκε σε οικία και απείλησε ιδιοκτήτη για να τον ληστέψει

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απαγωγής, ληστείας, εκβίασης και άλλων αδικημάτων, που διαπράχθηκαν στις 14 Ιανουαρίου, 2020, στο Μοναγρούλι, στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία αναζητεί ύποπτο άνδρα, του οποίου η πιο κάτω σκιτσογραφία ετοιμάστηκε στη βάση περιγραφής του που δόθηκε στην Αστυνομία και δίνεται στη δημοσιότητα για σκοπούς συλλογής πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων του και στον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6.20 το πρωί της 14ης Ιανουαρίου, 2020, ο ύποπτος άνδρας εισήλθε σε οικία στο Μοναγρούλι και αφού με την απειλή επιθετικού οργάνου, δηλαδή ενός κατσαβιδιού, περιόρισε τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, του απέσπασε χρηματικό ποσό, το κινητό τηλέφωνό του και το αυτοκίνητό του, με το οποίο διέφυγε. Στη συνέχεια ο δράστης εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί το κλοπιμαίο αυτοκίνητο και ανακόπηκε στην περιοχή Παλώδιας, όπου αφού εγκατέλειψε το όχημα τράπηκε σε φυγή πεζός και αναζητείται. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε και το κλοπιμαίο κινητό τηλέφωνο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων του υπόπτου και στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής, στο τηλέφωνο 25-805700 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Imagew 32

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.