Με εικόνες Αγίων και…προσευχή διαμαρτύρονται έξω από το ΡΙΚ για το El Diablo

Ανθρώπινη αλυσίδα…λίγων μέτρων εις ένδειξη διαμαρτυρίας έξω από το ΡΙΚ, δημιούργησαν μέλη του Κινήματος «Χριστιανική Αντίσταση».

El Diablo Rik 9 Scaled

Οι παρευρισκόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision με τίτλο «El Diablo» (ο διάβολος) επειδή όπως ισχυρίζονται είναι αντιχριστιανικό και… προάγει τη λατρεία του Σατανά.

El Diablo Rik 8 Scaled

Οι συμμετέχοντες κρατούσαν θρησκευτικές εικόνες και ελληνικές σημαίες, ενώ μοίρασαν φυλλάδια του κινήματος με τίτλο «Η Κύπρος αγαπά τον Χριστό», όπως αναγραφόταν και στο σχετικό πανό.

El Diablo Rik 7 Scaled

Ανακοίνωση που εκδόθηκε τις προηγούμενες μέρες ανάφερε μεταξύ άλλων ότι  «παρά την πληθώρα των αντιδράσεων… Παρά τις χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας… Παρά τις πάμπολλες επιστολές και εκκλήσεις προς όλους τους αρμόδιους… Οι υπεύθυνοι ΔΕΝ άκουσαν την κραυγή αγωνίας δεκάδων χιλιάδων πολιτών. Περιφρόνησαν τις συστάσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Χλεύασαν τη χριστιανική μας πίστη και διέγραψαν την ελληνική και ορθόδοξη παράδοση της πατρίδας μας» .

El Diablo Rik 6 Scaled

Σημειώνεται πως η κυπριακή συμμετοχή διαγωνίστηκε χθες στον προημιτελικό της Eurovision αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια ενώ από πολλού θεωρείται ως φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

El Diablo Rik 4 Scaled

Μάλιστα η κυπριακή συμμετοχή έφτασε μέχρι και τα social media του κολοσσού streaming, Netflix, το οποίο προβάλει μια κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον «Διάβολο» και «δίνει» 12 βαθμούς στην Κύπρο.

El Diablo Rik 2 Scaled El Diablo Rik 1 Scaled

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy