Ειρήνη Ζαννέτου: Έλλειψη σεβασμού προς τους φυσιοθεραπευτές από τον ΟΑΥ

Για έλλειψη σεβασμού προς τους φυσιοθεραπευτές επέκρινε σήμερα τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας η Πρόεδρος του Συλλόγου τους, Ειρήνη Ζαννέτου καταγγέλλοντας ότι ακόμη και μετά την πρωινή στάση εργασίας ουδείς από τον ΟΑΥ επικοινώνησε μαζί τους για να συζητήσουν τα αιτήματά τους.

Όπως δήλωσε στον Άστρα η κ. Ζαννέτου, βασικά αιτήματα των επαγγελματιών του κλάδου, είναι να διορθωθεί ο προϋπολογισμός του 2022 και να πληρωθούν με βάση τα συμφωνηθέντα, και να ξεκινήσει διαβούλευση βάση των σημερινών δεδομένων για διαμόρφωση του προυπολογισμού του 2023.

Δυστυχώς τόνισε η Ειρήνη Ζαννέτου, από τις 2 Αυγούστου ουδεμία απάντηση υπήρξε από τον ΟΑΥ στα αίτηματα τους, πέραν από ένα email μιας λειτουργού με ασαφείς απαντήσεις για ζητήματα που συζητούνταν μεταξύ των δύο πλευρών πριν από πέντε μήνες.

Ο ΟΑΥ θέλει να φαίνεται ότι τάσσεται στο πλευρό των ασθενών και υποστηρίζει τις ανάγκες τους αλλά να πληρώνει αυτός κι όχι οι φυσιοθεαπευτές ανέφερε η κ. Ζαννέττου, λέγοντας ότι  δεν είναι δυνατόν να συζητούν με το Συμβούλιο του από τον Ιανουάριο για το ότι αυξάνεται ο όγκος εργασίας σε βάρος της δουλειάς τους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.