Εισφορά στον Σύνδεσμο Στήριξης Ατόμων με την νόσο του Alzheimer

Χρηματική εισφορά ύψους €2000 έκανε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Σύνδεσμο ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ και Συναφών Ανοιών-Μη Με Λησμόνει Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΗ εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων Εγκαταστάσεων Λάρνακας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

O Σύνδεσμος ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ιδρύθηκε το 1996 στην Λάρνακα και είναι εθελοντικός, ΜΚΟ.   Σκοπός του είναι η  ευαισθητοποίηση του κοινού για τη νόσο, η προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών σε θέματα νομοθεσίας, ευημερίας, επιδομάτων και  φαρμακευτικής αγωγής, η  κοινωνική, ψυχολογική και ηθική, στήριξη προς τα άτομα  που πάσχουν από τη Νόσο και τις οικογένειές  τους.

Στο στιγμιότυπο ο  Διευθυντής Εγκαταστάσεων Λάρνακας ExxonMobil/Εsso Κύπρου κος. Γιώτης Τσερκέζος  παραδίδει την επιταγή στην Πρόεδρο του Συνδέσμου κα. Ελένη Καραϊσκάκη.  Παρούσα επίσης η Ταμίας του Συνδέσμου κα. Τούλλα Αντωνίου (δεξιά), ο κος. Κυριάκος Κούππας, Διευθυντής Πωλήσεων και η κα. Κάσια Χρυσοστόμου και οι δύο της ExxonMobil/Esso Κύπρου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei