Εισηγήσεις για αιτήματα γιατρών ΠΑΣΥΔΥ έγιναν αποδεκτές από ΟΚΥπΥ

Συγκεκριμένες εισηγήσεις προς την διεύθυνση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) κατέθεσε σε συνάντηση που είχε μαζί της, ο Κλάδος Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών της ΠΑΣΥΔΥ, οι οποίες όπως σημειώνεται έγιναν αποδεκτές.

Σε ανακοίνωση του, ο Κλάδος αναφέρει ότι κατά την συνάντηση κατέθεσε αποφασίστηκε η δημιουργία υποεπιτροπών για παρακολούθηση και συνεχή αξιολόγηση υλοποίησης των σχετικών αποφάσεων.

Σημειώνεται, ότι οι επιτροπές οι οποίες θα συνεδριάζουν κάθε 15 ημέρες θα απαρτίζονται από εκπροσώπους του ΔΣ του Κλάδου και εκπρόσωπο του ΟΚΥπΥ με τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ.

Όπως αναφέρεται, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Πέμπτη, με τη διεύθυνση του ΟΚΥπΥ με επικεφαλής τον Κύπρο Σταυρίδη, Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού σε «θετικό κλίμα» και δόθηκε η ευκαιρία στις δύο πλευρές να συζητήσουν όλα τα θέματα που ο Κλάδος ενέγραψε, όπως είναι η ασφαλιστική κάλυψη, η στελέχωση τμημάτων και κλινικών, οι δομές κ.α.

Στην ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Ιατρών και Κλινικών Διευθυντών εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον ΟΚΥπΥ και τις εξελίξεις που σημειώθηκαν και αναμένει ότι «αυτή τη φορά τα όσα συμφωνούνται θα υλοποιούνται με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τα δημόσια νοσηλευτήρια και των ιατρούς εργαζόμενους σε αυτά».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy