Εισιτήρια διαρκείας, προγραμματισμός και… τηλεοπτικά στο προσκήνιο για την Ομόνοια.

Σήμερα Τρίτη (18/06) το τριφύλλι θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας (12:00 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ) για την επόμενη σεζόν, με τον κόσμο να αναμένει και… μεταγραφές για να τρέξει να κλείσει θέση στην εξέδρα.

Τα εισιτήρια αυτά με βάση την επίσημη «πράσινη» ανακοίνωση θα διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές! Και με ευκολίες πληρωμής.

Η μείωση μάλιστα σε κάποιες κατηγορίες εισιτηρίων φθάνει σύμφωνα με πληροφορίες μας στο 30 τοις εκατό σε σχέση με τις περσινές τελικές τιμές.

Ο πράσινος λαός περιμένει πως και πως να μάθει τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ είναι στο ακουστικό και για το τηλεοπτικό και το αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα Primetel ή όχι…

Η εκμετάλλευση του κόσμου της Ομόνοιας πρέπει να σταματήσει σημείωσε σε «χτύπημα» του την Κυριακή ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων, Σταύρος Παπασταύρου, χτυπώντας για ακόμη μία φορά καμπανάκι στην Primetel για την μεταξύ τους συνεργασίας.

Το τριφύλλι είναι δυσαρεστημένο από την Συνδρομητική εταιρεία και αυτό φαίνεται τόσο από τα χτυπήματα του ισχυρού άνδρα των πρασίνων στο facebook, όσο και τα όσα λέγονται μεταξύ των φίλων της Ομόνοιας με αρκετούς να προβαίνουν ακόμη και σε τερματισμό της συνεργασίας τους με την Primetel.

Αυτή θα είναι μία καυτή εβδομάδα για το τριφύλλι και αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα…

Παναγιώτης Βασιλείου